Teksas’taki Valero petrol rafinerisinde patlama meydana geldi. Patlamanın ardından çıkan yangın sonrası bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi.
ABD’nin Teksas eyaletine bağlı Port Arthur şehrindeki Valero petrol rafinerisinde henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi. Olayın ardından rafineride yangın çıktı, bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
Port Arthur İtfaiye Departmanı Sözcüsü Antonio Mitchell, rafineride bir kaza yaşandığını doğruladı. Mitchell, olayla ilgili henüz detaylı bilgiye sahip olmadıklarını belirtti. Patlamanın ardından, tesisin batısında yaşayanlar için evde kalma uyarısı yapıldı.
Şerif Zena Stephens, ilk belirlemelere göre patlamanın endüstriyel bir ısıtıcıdan kaynaklandığını ve şu ana kadar herhangi bir can kaybı veya yaralanma bildirilmediğini açıkladı. Yetkililer, patlamayla ilgili kapsamlı bir soruşturma başlattı.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap