Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın AK Parti’ye geçeceği iddiaları gündemdeki yerini koruyor. Gazeteci Fatih Atik tarih verdi.
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın AK Parti’ye katılacağı yönündeki iddialar siyasetin ana gündem maddesi oldu. Gazeteci Fatih Atik, Köksal’ın 12 Mayıs Salı günü genişletilmiş il başkanları toplantısında partiye geçeceğini belirtti. Bu iddianın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ankara’da Burcu Köksal ile gerçekleştirdiği görüşme sonrasında ortaya çıktığı öğrenildi.
Gazeteci Fatih Atik, Burcu Köksal’ın AK Parti’ye katılım töreninin 12 Mayıs Salı günü düzenlenecek genişletilmiş il başkanları toplantısında yapılacağını ileri sürdü. Atik, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dün akşam Ankara’da Köksal ile bir araya geldiğini de aktardı. Bu görüşme, siyasi kulislerde yoğun şekilde konuşuluyor.
Aynı zamanda, Atik’in paylaştığı bilgilere göre, CHP’den istifa eden Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özaslan ve bazı başka isimlerin de Çarşamba günü AK Parti’ye katılacağı ifade edildi. Bu katılımların, siyasi arenadaki dengeleri etkileyeceği öngörülüyor.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap