Ürdün ordusu, İran’dan fırlatılan 10 füzenin hava sahasında engellendiğini açıkladı. Saldırıların can kaybı veya hasara yol açmadığı belirtildi.
Ürdün ordusu, İran tarafından fırlatılan 10 füzenin ülke hava sahasında engellendiğini duyurdu. Ürdün resmi haber ajansı PETRA’ya konuşan askeri kaynaklar, operasyonun angajman kuralları çerçevesinde yapıldığını belirtti. Saldırıların can kaybı veya maddi hasara yol açmadığı açıklandı.
Düşen füze enkazlarına güvenlik prosedürleri kapsamında yetkili ekipler müdahale etti. Ürdün ordusu, her türlü tehdide karşı teyakkuzda olmayı sürdürüyor. Yetkililer, halka güvenlik bilgilerini resmi kaynaklardan takip etme çağrısı yaptı.
İran, ABD’nin son saldırılarına misilleme olarak Ürdün, Kuveyt ve Bahreyn’deki bazı noktaları insansız hava araçları (İHA) ve füzelerle hedef aldı. İran merkezli Tasnim Haber Ajansı, Ürdün’ü hedef alan saldırıların Al Azraq üssüne yönelik olduğunu duyurdu.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap